Yvonne Medema psychosociale- en pedagogische hulpverlening

Ik help kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen, echtparen en docenten bij het oplossen van problemen thuis of in een groep

Werkwijze

Als contextueel - en pedagogisch hulpverlener help ik jou om dingen vlot te trekken als het steeds opnieuw vastloopt.

Ik help bijvoorbeeld:

  • Ouders, als het opvoeden niet vanzelf gaat en de draagkracht en draaglast verstoord is
  • Kinderen die ongewenst gedrag vertonen
  • Jongeren, als ze niet lekker in hun vel zitten en vastlopen op sociaal- en emotioneelgebied.
  • Volwassenen die vastlopen in hun werk, gezin of relatie
  • Gezinnen als er veel verdriet of boosheid is

De rode draad in mijn begeleiding is de verbinding. Door verbinding te leggen tussen wat je denkt, voelt en wat je doet, wordt het leven weer draaglijk. Ik help je daarmee, zodat jij een nieuwe balans kunt vinden. 

Hoe? Door gesprekken. Gesprekken waarin vertrouwen, loyaliteit, gerechtigheid en erkenning belangrijke begrippen zijn. Dat kan bij mij in mijn kantoor aan huis, maar ook bij jou of tijdens schooltijd op school.

Ik heb goede contacten met andere hulpverleners en zorginstellingen. Als er meer aan de hand is, verwijs ik je door. Of ik ga met je mee.

We lossen het op, samen. Zorgen dat de druk van jouw schouders kan. Stel je eens voor hoe je je zou voelen als je de negatieve spiraal kunt doorbreken? Als je weer lekker in je vel zit? Als conflicten worden uitgesproken zonder dat er een bom barst?

Bel gerust. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Ben ik even niet bereikbaar, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.