Praktische informatie

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt. Over mij of over het soort begeleiding, of die begeleiding kan helpen in jouw persoonlijke situatie. 

Bel of mail mij gerust voor meer informatie of een eerste indruk: 0519 - 22 25 36 of mail: info@yvonnemedema.nl


Naar aanleiding van ons eerste echte contact tijdens een telefoongesprek of kennismakingsgesprek als cliënt en hulpverlener, volgt een advies voor aanmelding bij het gebiedsteam of je huisarts. Zij kunnen je vertellen of je bij mij aan het juiste adres bent met je hulpvraag. Zo ja, dan maken ze de verwijzing in orde. Het kan ook zijn dat ze je laten weten dat je hulp moet vragen bij een andere instelling of praktijk.Wanneer het gaat om meervoudige specialiste jeugdhulp of complexe problematiek, kan de hulp via onderaannemer- en hoofdaannemerschap geregeld worden. 

Wachttijd en wachtlijst
De wachttijd tussen zo’n definitieve toewijzing met startdatum en de werkelijke start van de begeleiding is maximaal twee weken.

Uitzondering: op dit moment is er een wachtlijst voor jeugd en 18+.
 

Heb je al een afspraak bij mij op kantoor? Dit is het adres:
Iepenlaan 32
9103 RL  Dokkum

 

Kosten
Particulieren cliënten kunnen rechtstreeks bij mij terecht en betalen dan € 80,- per sessie. Eventuele bijkomende kosten: kilometervergoeding vanuit Dokkum. Via een persoonsgeboden budget (PGB) is begeleiding ook mogelijk.

Gebiedsteam
U kunt ook met uw vraag contact opnemen met de desbetreffende gebiedsteam van de gemeente - telefoonnummer is 0519 - 29 88 88. De kosten worden dan vergoed vanuit de gemeente in Zorg in Natura (ZIN).