Yvonne Medema psychosociale- en pedagogische hulpverlening

Ik help kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen, echtparen en docenten bij het oplossen van problemen thuis of in een groep

Visie

Ik werk vanuit een christelijke levensovertuiging. Voor God is iedereen waardevol en dat is ook de basis waaruit ik werk. Van mijn cliënten vraag ik om zich open te stellen, ongeacht hun levensovertuiging. Ik werk oplossingsgericht waarbij ik bij de cliënt volg, aansluit bij zijn of haar behoeftes en de begeleiding inzet passend bij de cliënt.

Ik heb in mijn leven mogen ontdekken dat God onvoorwaardelijk van mij houdt. Dat heeft mij geholpen in het verwerken van pijn en het helen van wonden. 


Ik volg mijn hart en adviseer mijn cliënten hetzelfde te doen. Juist dat maakt het leven weer draagbaar na bijvoorbeeld verlies. Het gaat niet altijd om dingen achter je laten, accepteren of loslaten. Verdriet mag er zijn, en vanuit die acceptatie kun je er beter mee omgaan. Niet jouw omgeving bepaalt hoe jij je mag voelen. Voelen is van jezelf. Hoe je omgaat met dat gevoel en hoe je daarmee reageert op situaties, dat is iets waarbij ik je graag wil helpen.